mandag den 9. juli 2012

Dag 9 - KOREAREJSER Sommertur 2012

Kære Alle,

I dag var det en fridag - nogen brugte tiden på:

Stranden her ved hotellet ved Haeundae - Hae=hav un= tåge og dae= strand.

  
Andre ved Shinsegae Department Store, som er verdens største med sine over 450.000 m2 - til sammenligning har Illums i København ca. 20.000 m2.


Andre tog med subway til Busan centrum - en utrolig effektiv og fin subway og ikke mindst billig - vi betalte KRW 1.400 svarende til ca. DKK 7 for at køre næsten 40 km eller næsten 1 time. 

Her er det Internationale marked - der var knap så mange mennesker i dag, men stadig et overvældende udbud af butikker både over og under jorden i undergrundsmarkederne. På sensommeren afholder Asien deres store filmfestival, svarende til Cannes filmfestival. Ellers er Busan kendt som verdens 4. største fragtterminal med 9 store moler, hvor containerskibene bliver læsset og lastet.

Her er det et af mange gademarkeder i Busan Centrum.

Enkelte tog dog i Akvariet i Haeundae - dejligt at have mulighed for lidt forskellige aktiviteter - vi hørte dog også om een af os først stod op kl. 11:30 og dernæst fik sig en eftermiddagslur frem til middagen kl. 19 - det kan man da kalde rigtig afslapning i sin ferie!
Til aften var det igen den store buffet på Novotel Hotel - her er det bestemt en af Sørens favoritter - Kimchi i alle afskygninger!

I morgen tager vi til ferieøen Jeju (ses også stavet Cheju, igen en phonetisk forveksling) - der er subtropisk klima på Jeju - så vi når nok minimum de 30 grader.

Mange Koreahilsner

KOREARJSER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar